Buiten Schoolse Opvang (BSO)

Wij werken samen met kinderopvang Humanitas. Zij maken gebruik van ruimtes bij ons in het gebouw. De Buitenschoolse opvang (BSO) heet "Villa Fiësta".

BSO Villa Fiësta
BSO Villa Fiësta organiseert voor kinderen van 4 tot 13 jaar na school en in de vakanties talloze leuke activiteiten. Zij stimuleren hen op alle ontwikkelingsgebieden, motorisch, emotioneel, creatief en intellectueel. Knutselen, muziek maken, voetballen, discofeestjes houden, hutten bouwen en uren spelen met K'nex: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Buitenschoolse opvang is vrije tijd. Dat wil zeggen dat er veel kan, maar niets hoeft. Zij stimuleren kinderen om nieuwe dingen te ontdekken, maar laten ze vrij in hun keuze.
Bij BSO Villa Fiësta gaan de kinderen iedere dag naar buiten, weer of geen weer. Gewoon lekker spelen op het plein, een boodschap doen bij de bakker of een uitstapje. Samen maken ze er een gezellige boel van en als de ouders komen, zeggen de kinderen: 'Hé, nu al!'.

Aanbod buitenschoolse opvang Villa Fiësta
Openingsdagen: 3 dagen per week: maandag, dinsdag en donderdag.

Openingstijden tijdens schoolweken
Op de dagen dat BSO Villa Fiësta geopend is kunt u gebruik maken van de buitenschoolse opvang vanaf eindtijd school tot 18.30 uur.

Openingstijden tijdens vakantieweken
Op de dagen dat BSO Villa Fiësta geopend is kunt u gebruik maken van de buitenschoolse opvang van 07.30 tot 18.30 uur.

Wie is Kinderopvang Humanitas?
Kinderopvang Humanitas is de grootste kinderopvangaanbieder zonder winstoogmerk, met kinderdagverblijven, centra voor buitenschoolse opvang, peuterspeelzalen en gastouders door heel Nederland. Iedere dag krijgen duizenden kinderen van nul tot dertien jaar bij ons een afwisselend aanbod in een veilige en vertrouwde omgeving.
Kinderopvang Humanitas biedt een plek waar uw kind zich welkom voelt, waar hij mag zijn wie hij is. Dee pedagogisch medewerkers zijn professionals die het kind stimuleren en begeleiden op zijn ontdekkingstocht door het leven.

Voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding alsmede planning en plaatsing
Regiokantoor Midden-Brabant
Helvoirtseweg 9
5261 CA VUGHT
Telefoon 073-7119400
E-mail regiomiddenbrabant@kinderopvanghumanitas.nl
Website: https://www.kinderopvanghumanitas.nl/vestigingen/buitenschoolse-opvang-villa-fiesta

Kleurrijke Kwaliteit